24/7 поддръжка

Сървърна поддръжка AbsCloud.eu

Поддръжката на сървърите е наша отговорност!
Техническият екип на AbilixSoft е винаги на разположение при възникнали въпроси и неочаквани проблеми в работата на сървърите. 

 

Всеки клиент на AbsCloud разполага с персонален администратор!!!

Персоналното отношение към клиентите ни отговаря и на персоналното отношение на нашите специалисти към отделните сървъри. Всеки клиент на фирмата получава контакт за директна връзка със системен администратор, който обслужва неговия сървър. При необходимост може да се свържете с правилния служител, който познава проектите Ви, носи отговорност и се грижи за качеството и здравето на Вашия сървър.

 

24/7 server support
Дори и в извънработно време, дежурните ни администратори ще отговорят на възникнали проблеми. Клиентите ни са в сигурни ръце, може да се свържете с нас за всяка неизправност, която забележите на националния ни телефон: 0700 911 44

 

Благодарение на автоматизираната ни система за сървърен мониторинг успяваме да осигурим на всички клиенти 99,99% безотказност на виртуалните сървъри и максимален uptime. Така повечето потенциални аварии биват своевременно предотвратявани и отстраняването им не причинява прекъсване или влошаване на качеството на работа на VPS сървърите.

 

- Безпроблемната работа на сървърите е наша грижа.

- При проблеми със съдържанието и функционалностите на интернет страниците Ви, екипът на abscloud.eu ще окаже пълно съдействие на Вашите програмиста за бързото отстраняване на проблема.

 

Прочетете още предимства на Abilix Soft: