24/7 поддръжка на виртуален сървър

Сървърна поддръжка от Абсклауд

 

Професионална поддръжка на Вашия сървър - 24/7 server support
Дори и в извънработно време, дежурните ни администратори ще отговорят на възникнали проблеми. Клиентите ни са в сигурни ръце. Може да се свържете с нас за всяка неизправност, която забележите на националния ни телефон: 0700 911 44. Може да използвате формата за контакт с нас за комуникация по e-mail или да използвате интегрирания чат за връзка с нашите служители.

 

Поддръжката на сървърите е наша отговорност!

Бъдете сигурни, че решаваме проблемите още преди да са стигнали до Вас. Техническият екип на AbilixSoft е винаги на разположение при възникнали въпроси и неочаквани проблеми в работата на сървърите. Поддръжката на виртуален сървър изисква квалифицирани умения и познание за облачните сървъри и тяхната структура. Специалистите на Абиликс Софт отговарят за целия процес по сървърната поддръжка. Сигурността, защитата и безотказната работа на всеки сървър на AbsCloud е наш основен приоритет.

 

Всеки клиент на AbsCloud разполага с персонален администратор!!!

Персоналното отношение към клиентите ни отговаря и на персоналното отношение на нашите специалисти към отделните сървъри. Всеки клиент на фирмата получава контакт за директна връзка със системен администратор, който поддържа неговия VPS сървър. При необходимост може да се свържете с правилния служител, който познава проектите Ви, носи отговорност и се грижи за качеството и здравето на Вашия сървър.


Благодарение на автоматизираните ни системи за сървърен мониторинг успяваме да осигурим на всички клиенти 99,9% безотказност на виртуалните сървъри и максимален uptime. Така повечето потенциални аварии биват своевременно предотвратявани и отстраняването им не причинява прекъсване или влошаване качеството на VPS сървърите.

 

- Безпроблемното функциониране и поддръжката на сървърите е наша грижа.

- При проблеми със съдържанието и функционалностите на интернет страниците Ви, екипът на abscloud.eu ще окаже пълно съдействие на Вашите програмисти за бързото отстраняване на проблема.

 

Освен отличната поддръжка на клауд сървърите, прочетете още предимства на Abilix Soft:

Cloud Calculator Abilix Soft