Managed VPS, виртуални сървъри AbsCloud

Клауд сървъри и managed VPS servers от Abilix

Схема на системата, която гарантира безотказност на услугите ни

 

Облачните сървъри на AbsCloud са специално изградени да отговарят на високите изисквания на съвременния бизнес. Ноухауто на компанията позволява предоставянето на услуга и гаранция, която към момента няма аналог на българския пазар. При това, без никакви обвързващи договори!

 

Резервираният клъстърен VPS е място, в което да държите важните си услуги: електронни магазини, сайтове, пощи, счетоводни, CRM или ERP системи - всичко, което не трябва да спира без причина. Основните предимства на клъстеризираните Виртуални машини са:

Всеки клиент на AbsCloud разполага с персонален администратор!!!
Персоналното отношение към клиентите ни отговаря и на персоналното отношение на нашите специалисти към отделните сървъри. Всеки клиент на фирмата получава контакт за директна връзка с администратора, който обслужва неговия облачен сървър. При необходимост винаги ще знаете, че говорите с човек, който Ви разбира, който носи отговорност и го е грижа за качеството на Вашите услуги.

 

Облачни услуги на AbsCloud,
се определят като "Managed VPS" сървъри.
Облачните сървъри VPS дават надеждност, гъвкавост на управление и пълен контрол върху разполагаемите ресурси. Използвайте нашата Data Center структура, без да е необходимо да инвестирате, изграждате и поддържате своя. Освен всички вече изтъкнати предимства, клиентите ни получават:

Managed VPS abscloud пакети
Може да направите своя избор на някой от гъвкавите ни клауд пакети. С по-високите месечни планове получавате повече сървърни точки, които да разпределите към ресурсите на облачния сървър, за да отговорите на нуждите на Вашия проект. Всеки Managed VPS сървър от AbsCloud Ви дава гъвкавост и право на избор. Разпределението на сървърните точки може да стане и автоматично:

 

TropoCloud
131 сървърни точки 
За клиенти, които са "оценили" минусите на споделения хостинг; за стартиращи проекти.

StratoCloud
227 сървърни точки 
За по-големи магазини, с изисквания за повече памет и диск; за ЕRP и CRM системи, за счетоводни програми.

MesoCloud
376 сървърни точки 
За силно натоварени магазини; за сложни и обемни проекти.

ExoCloud
629 сървърни точки 
За по-сложни проекти, с нужда от повече от един сървър.

 

Cloud Calculator Abilix Soft

 

Плащайте цената само за това което ползвате! Управлявайте бюджета си разумно и по всяко време.
Използвайте нашия облачен конфигуратор - изберете необходимите параметри и вижте цената. Гъвкавото управление на виртуалния сървър, отличната поддръжка и финансова гаранция от Абиликс Софт са Вашия сигурен партньор към успеха.

 

Всеки клиент на Абиликс Софт,
закупил VPS клауд пакет, получава и пълен набор от нашите бонус услуги:

Ако все още не сте направили своя избор на VPS abscloud пакет, пишете ни, нашите консултанти ще се свържат с вас при първа възможност, и ще ви помогнат в избора на правилното решение "Конакти"