Администрация

Бекъп и системна администрация на Ваша IT инфраструктура

 

Специалистите на Abilix Soft винаги са готови да помогнат на Вас и Вашия бизнес.

 

Издигнете бизнеса си в облаците, използвайки услугите на Abscloud.eu за Backup и администрация. С нашия опит и знание, може да реализирате всяка ИТ промяна във Вашата компания. Освен различните пакети за облачни VPS сървъри, Абиликс Софт предлага и услуги за фирми с вече изградена IT инфраструктура:

 

Свържете се с нас и споделете нуждите си от сървърно администриране

 

Редовно архивиране и бекъп - Подсигурете бизнеса си с висока защита на фирмените данни, сигурност при работа и гаранция за качествена поддръжка. Гарантирайте сигурността на фирмената информация с редовен бекъп и архивиране. Редовния бекъп се извършва автоматично, с помощта на архивното копие може да се възстановят фирмени данни и файлове. Вече няма да се притеснявате ако файловете Ви са били променени, изтрити или дори криптирани от вирус. С процедурите за бекъп и архивиране на Абиликс Софт може да възстановите цялата си информация от предишен период.

 

Отдалечено администриране

Запазвате оборудването си при Вас, а професионалната грижа за него - поемаме ние.
Професионална администрация на виртуален сървър от специалистите на Абиликс Софт на цени от 99 лв./м. без ДДС.

 

Клъстърна колокация

Даваме Ви възможност да преместите Ваш сървър на наш сървърен клъстър. Така получавате всички предимства на собствен физически сървър, комбинирани с гаранция за високо качество на облачните технологии. Предоставяме и допълнителен резервен сървърен ресурс.

 

Направи запитване за сървърна администрация, бекъп и архивиране на фирмен сървър.