Cloud Blog Abilix Soft

Нови технологични иновации в Абиликс Софт
Нови технологични иновации в Абиликс Софт

Нови технологии и нови скорости в развитието на Абиликс Софт

 

Сървърните технологии се развиват с високи темпове, а с тях и нуждите на пазара. В Абиликс Софт винаги се стремим да разполагаме с най-доброто оборудване и да предложим най-добрите услуги на нашите клиенти.

 

Имаме удоволствието да Ви съобщим за последните технологични подобрения в сървърната структура на Абиликс Софт: 

Отново сме крачка пред другите на българския пазар с най-новото поколение бързи NVMe дискове PCIe Gen4, последно поколение високопроизводителни AMD Epyc процесори и ново сървърно оборудване в още един център за данни.

 

Супер бързи дискове NVMe PCIe Gen4

С най-бързите на пазара NVMe дискове ще останете изумени от впечатляващата скорост на услугите на Абиликс Софт. Разликата с широкоразпространените SSD дискове е осезаема и не е за пренебрегване. Може да подобрите значително скоростта на Вашите уеб и софтуерни проекти, без да инвестирате в скъп хардуер, защото ние вече сме го направили за Вас.

 

Супер бързи дискове NVME PCIe Gen4

 

Високопроизводителни AMD EPYC процесори

Най-новото поколение процесори AMD EPYC с архитектура Zen с още повече процесорни ядра и висока тактова честота. Оборудването е съвместимо с най-бързата към момента DDR4 памет и разбира се впечетляващите възможности на архитектурата PCI Express Gen4.

 

Нови сървъри AbsClou с AMD Epyc процесори

 

100 Gbit вътрешна мрежа

Скоростта има значение! Вече преминахме на 100 Gbit вътрешна мрежа, Това ни позволява изключително бърз трансфер на данни, което е безценно за бързодействието на услугите ни.

 

 

Присъствие в още един център за данни

Собствено оборудване, разположено в няколко центъра за данни дава допълнителни предимства на нас, нашите клиенти и всяка ИТ инфраструктура. Освен високия клас на помещенията със стриктни изисквания за захранване, климатизация и сигурност, разполагаме и с допълнителни предимства:

 

- ново енергоефективно обурудване с намалена консумация на електричество

- повече бързина и сигурност с близост до повече доставчици на услуги

- географска разделеченост, която позволява да се минимизират последиците за Вашия бизнес дори при катастрофални бедствия.

- архивите са на отдалечено и защитено място, така  работата на клиентите ни ще може да продължи дори при отпадане на цял дейта център.

 

Екипът на Абиликс Софт продължава да работи за Вас с фокус върху високото качество, бързина и сигурност на Cloud услугите. Продължаваме да подобряваме гаранцията за безотказност на сървърните услуги за българския и международния бизнес.

 

Потърсете ни още сега, за да разберем как облачните услуги на Абиликс Софт могат да подобрят и Вашия бизнес:

Име:

Email:

Тел:

Коментар:

 

 

Categories
AbsCloud блог за облачните услуги / 11
Archive
April 2021 / 1
November 2020 / 2
June 2020 / 1
June 2018 / 0
May 2018 / 1
April 2018 / 1
March 2018 / 1
February 2018 / 1
January 2018 / 1
November -0001 / 0