За компанията - нашето място сред облаците

Абиликс Софт - облачни технологии за безоблачен бизнес

 

Абиликс Софт ООД е българска компания с богата история и доказан опит. Още от 1999 г. основателите на фирмата залагат на високото качество на предлаганите услуги и софтуерни продукти, печелейки доверието на своите клиенти с бързина и коректно отношение.

 

Заедно с бързо променящият се ИТ пазар и неспирните иновации в сферата на високотехнологичните услуги, компанията извървява своя плавен преход, за да отговори на съвременните нужди на бизнеса. 

 

Следвайки технологичните иновации и нарастващата нужда от качествени услуги за бизнеса, фирмата се преструктурира през 2012 г. и се фокусира изцяло върху сървърните технологии. Компанията се специализира в реализирането на различни IT решения за клиенти, не само на българския пазар, но и по целия свят.

 

Предлагайки услуги с високо качество, доказана надеждност и гаранция, Абиликс Софт се превръща в един от предпочитаните партньори на бизнеса в страната, предлагайки:

 

• професионални облачни услуги
• индивидуални cloud решения за бизнеса
• собствена ИТ структура с огромен капацитет
• допълнителна сигурност, архивиране и защита
• глобален обхват на предлаганите услуги
 
Облачните услуги на abscloud.eu гарантират отличен старт на Вашите нови идеи и разрастващ се бизнес. Успеха на фирмата се дължи на индивидуален подход към нуждите на всеки клиент, използвайки подробен анализ и мониторинг.

 

Услугите на AbsCloud.eu решават множество проблеми на фирми от различни браншове и сфери на дейност. Ако изпитвате проблеми със скоростта и претоварването на вашия онлайн магазин, корпоративен сайт, ERP система, производствен софтуер или складова програма, от което губите клиенти - потърсете ни и ще Ви предложим решение. Ако имате затруднения с администрирането, защитата и съхранението на Вашите бизнес данни - AbsCloud.eu може да е Вашият надежден партньор.

 

Ако искате да знаете повече за нас или имате въпроси за компанията и предлаганите облачни услуги - пишете ни: