Dedicated AbsCloud

Наем на сървър, специално за големи проекти

Dedicated AbsCloud Server

е нашата топ услуга за Вашия бизнес. Dedicated AbsCloud представлява специално заделен за Вас сървър с предварително избрани параметри според индивидуалните Ви нужди. Услугата представлява включване на заделен единствено за Вас сървър към нашия клъстър, на който да работят всички клиентски услуги. Така получавате всички предимства на отделният сървър, комбинирани с работен процес без прекъсване, гарантирана свързаност, архивиране и резервен сървър, който може да се включи по всяко време.

 

Услугата Dedicated Cloud Server е подходяща за мащабни и специфични проекти, за които Ви предлагаме индивидуален сървър със следните максимални параметри:

Услугата Dedicated Cloud е пряко свързана с изискванията които имате, и се предоставя след допълнително уточнение и подготовка от страна на клиента. Екипът на Абиликс Софт е готов да отговори на Вашите изисквания, не се колебайте да ни потърсите. 

 

Свържете се с нас

Вземете сървър под наем. Напишете ни кратко представяне и ние ще Ви отговорим, за да уточним съвместната ни работа. Наемете сървър от AbsCloud - доверете се на професионалните ни услуги и гаранцията за високо качество. Ще подходим индивидуално към Вашите нужди, за да намерим най-доброто решение. Наемането на сървър Ви дава всички предимства на Dedicated Cloud, изключителна свобода и гъвкавост за Вашите проекти.

 

Cloud Calculator Abilix Soft