Безплатен домейн за клиенти на Абиликс Софт

Безплатен домейн за вашия сайт от Abilix Soft

 

Безплатен домейн за всеки клиент на Abilix Soft, използващ някой от облачните ни пакети за VPS сървъри.

 

Домейн (domain name) е името на Вашата Интернет страница. 
С правилното изписване името на домейна в уеб браузъра се отваря уеб сайт, с който домейна е асоцииран. Имената на домейните са уникални и не могат да се повтарят. Прави се проверка дали желаното от Вас име е свободно. След регистрация на избраното домейн име, сайтът и всички услуги на него, стават достъпни и видими за всички потребители в Интернет. С домейн името могат да се асоциират и всички фирмени електронни пощи, които ползвате, така клиентите ще Ви разпознават по-бързо и лесно. Домейните, които може да изберете от нас са .com, .net, .org, .eu

 

За всички клиенти на Абиликс Софт, предлагаме един безплатен домейн за целия период, през който са наши клиенти.

Ние се грижим за автоматичното и безплатно подновяване на Вашия домейн. Това Ви дава още една гаранция за непрекъснатост и надеждност на Вашия сайт или пощенски сървър, ползвайки облачните услуги на Abilix Soft. Нашите виртуални сървъри предлагат много по-качествена услуга от споделения хостинг - осигуряват бързина, сигурност и безотказност за всеки сайт и онлайн магазин. С безплатния domain name от abscloud.eu може да стартирате новите си идеи веднага или да запазите тяхното място в Интернет за по-късен етап.

 

Ако вече имате домейн, който искате да прехвърлите при нас - ще го направим безплатно. Трансфера на домейн не засяга работата на сайта Ви. При трансфер на домейн се прехвърля домейна от един регистратор на друг. Това е по-скоро административна дейност, която протича без спиране, забавяне или прекъсване в работата на Вашия сайт или онлайн магазин.

 

При регистриране на нов домейн или прехвърляне (трансфер) на домейн, правата върху регистрирания домейн винаги остават Ваши.

 

Освен че получавате безплатен домейн, прочетете още предимства на Abilix Soft: