Безплатна миграция

Безплатна миграция от стар към нов сървър

За всички клиенти на Абиликс Софт,

предлагаме безплатна миграция на вече съществуващите Ви проекти. Преместването на Вашите сайтове, софтуерни продукти и програми става сигурно, бързо и напълно безплатно.

 

Безплатно преместване на фирмен сайт или онлайн магазин

Бързината на един сайт става все по-голям фактор за успеха му. Онлайн потребителите ценят времето си, ако те си губят времето на Вашия сайт в чакане на бавно зареждане на съдържанието, то това неизменно води до загуба на клиенти. Прехвърлянето на Вашите сайтове към облачните сървъри на abscloud.eu е бързо и безплатно. Не губете повече клиенти: 

- Ако използвате бавен хостинг или разполагате с малко място, от което сайтовете Ви постоянно спират и не се зареждат

- Ако често достигате лимитите на споделения хостинг и от това губите клиенти

- Ако не сте доволни от качеството на услугите или комуникацията в сегашната си хостинг компания

 

Безплатно мигриране на ERP и CRM системи

ERP системата за управление на процесите в компанията е от изключителна важност за дейността на всяка фирма. Бързината на работа и надеждността на този софтуер са от съществено значение за обслужването на клиенти, производството на продукти, защита на базата данни и потока информация. С професионален подход към Вашата дейност, специалистите на Абиликс Софт гарантират минимален downtime, с което времето за прехвърляне на  ERP системата от предишните Ви сървъри към VPS сървърите на abscloud.eu се свежда до минимум.

 

Безплатно мигриране на специализиран софтуер

В ежедневната си дейност може да използвате различни складови програми, счетоводен софтуер и други специализирани програми за нуждите на компанията Ви. Всяка една от тези програми може да работи на различни сървъри, предлагащи недостатъчна скорост и защита на данните. Това е основателна причина да изберете нашите VPS сървъри - ние ще съберем всички използвани от вас програми на един сървър, ще гарантираме тяхната сигурност и свързаност с Вашия бизнес.

 

Не се притеснявайте за нищо! 

Нашите специалисти ще се погрижат целия процес по преместването да мине гладко и изключително бързо. Ето как ще го направим:

- предварителна проверка за съвместимост

- предварителен оглед и обсъждане на предложения по мигрирането

- предварителна уговорка за процеса на миграция към сървърите на abscloud.eu

- гарантирано мигриране на всеки продукт, който работи под Linux

 

Прочетете още предимства на Abilix Soft: