Безплатна миграция на Вашите проекти

Безплатна миграция от стар към нов сървър на Abilix Soft

За всички клиенти на Абиликс Софт,

предлагаме безплатна миграция на вече съществуващите Ви проекти без никакво прекъсване на работата им. Преместването на Вашите сайтове, софтуерни продукти, системи и програми става сигурно, бързо и без downtime. Сървърното мигриране се извършва от нашите специалисти напълно безплатно.

 

Безплатно преместване на фирмен сайт или онлайн магазин

Бързината на един сайт става все по-голям фактор за успеха му. Онлайн потребителите ценят времето си, ако те си губят времето на Вашия сайт в чакане на бавно зареждане на съдържанието, то това неизменно води до загуба на клиенти. Прехвърлянето на Вашите сайтове към облачните сървъри на abscloud.eu е бързо, безплатно и без прекъсване на работата им. Не губете повече клиенти: 

- Ако скоростта на работа на Вашия сървър забавя зареждането и навигацията в сайта

- Ако използвате бавен хостинг или разполагате с малко място, от което сайтовете Ви постоянно спират и не се зареждат

- Ако Вашият сървър е остарял или не успява да се справи с трафика към сайта

- Ако често достигате лимитите на споделения хостинг и от това губите клиенти

- Ако не сте доволни от качеството на услугите или комуникацията в сегашната си хостинг компания

 

Безплатно мигриране на ERP и CRM системи

ERP системата за управление на процесите в компанията е от изключителна важност за дейността на всяка фирма. Бързината на работа и надеждността на този софтуер са от съществено значение за обслужването на клиенти, производството на продукти, защита на базата данни и потока информация. С професионален подход към Вашата дейност, специалистите на Абиликс Софт гарантират минимален downtime, с което времето за прехвърляне на  ERP системата от предишните Ви сървъри към VPS сървърите на abscloud.eu се свежда до минимум.

 

Безплатно мигриране на специализиран софтуер

В ежедневната си дейност може да използвате различни складови програми, счетоводен софтуер и други специализирани програми за нуждите на компанията Ви. Всяка една от тези програми може да работи на различни сървъри, предлагащи недостатъчна скорост и защита на данните. Това е основателна причина да изберете нашите VPS сървъри - ние ще съберем всички използвани от вас програми на един сървър, ще гарантираме тяхната сигурност и свързаност с Вашия бизнес.

 

Не се притеснявайте за нищо! 

Нашите специалисти ще се погрижат целия процес по преместването да мине гладко и изключително бързо и без прекъсване. Ето как ще го направим:

- предварителна проверка за съвместимост

- предварителен оглед и обсъждане на предложения по мигрирането

- предварителна уговорка за процеса на миграция към сървърите на abscloud.eu

- гарантирано мигриране на всеки продукт, който работи под Linux

 

Прочетете още предимства на Abilix Soft: