Безплатен SSL

Безплатен ССЛ сертификат от abscloud

Безплатен SSL протокол за всеки клиент на Абиликс Софт.

Всеки съвременен бизнес, държащ на своето онлайн присъствие, използва SSL протокол на своя сайт. SSL протоколът (Secure Socket Layer) е услуга, която допълнително се инсталира на Вашия хостинг и се асоциира с точно определен сайт. Валидният SSL сертификат осигурява допълнителна сигурност за онлайн клиентите Ви като криптира връзката при обмена на данни между потребителя и сайта.

 

SSL сертификатът е протокол, който криптира връзката между сайта и браузъра на потребителя, като кодира всяка информация обменяна между тях. Този тип криптиране на данните ги защитава от злонамерено копиране, злоупотреба с поверителна информация и изтичане на лични данни.

 

Използвайки валиден SSL сертификат във Вашия сайт, получавате доверието на посетителите. Те се чувстват в безопасност да използват сайта и са защитени от злоупотреба с всяка информация, която въвеждат в него. Криптиране на връзката през SSL протокол е почти задължително за всички онлайн магазини и платформи за електронна търговия, в които потребителите въвеждат лични данни и извършват онлайн разплащания.

 

Може да познаете валиден и правилно инсталиран SSL протокол по информацията за даден сайт в браузъра:

Безплатен SSL сертификат от abscloud.eu


SSL протоколът предоставен от abscloud.eu ще бъде инсталиран и конфигуриран напълно безплатно от нашите специалисти. Ние ще се грижим за валидността на сертификата през целия период на ползване на облачните ни услуги.

 

Прочетете още предимства на Abilix Soft: