Как да поръчам VPS сървър от AbsCloud.eu

Поръчка на VPS сървър и облачни услуги от АбсКлауд

 

Искате да поръчате услуга от abscloud.eu,

лесно е, просто следвайте показаните инструкции за изпращане на поръчка към нашия екип. Всички предлагани облачни услуги от AbsCloud за виртуални VPS сървъри и техните параметри са подробно описани в съответните страници.

 

1. След като направите своя избор на AbsCloud пакетен план, натиснете „ВИЖ ОЩЕ":

Изберете пакет облачни услуги и натиснете бутона "виж още"


В отворения прозорец имате възможност да направите ръчни настройки в параметрите на избрания AbsCloud пакет, като разпределите съответния брой сървърни точки според Вашите предпочитания. Препоръчваме да оставите автоматичните настройки, с което нашия екип поемаме отговорността да Ви предостави необходимия ресурс за нуждите на Вашия проект.

 

2. Направете своя избор и натиснете бутона „ПОРЪЧАЙ":

Направете настройки на своя облачен сървър и натиснете "поръчай"


Ще видите избраните от вас параметри на облачната услуга, и полета за въвеждане на данните за поръчка. Моля попълнете съвестно всички полета!

 

3. След коректно въвеждане на необходимата информация, натиснете бутона „ИЗПРАТИ".

Попълнете всички необходими полета и натиснете "изпрати"

 

Екипът на Abilix Soft ще получи направената поръчка и ще се свърже с вас за потвърждаване и уточнение. Не поемате никакъв финансов ангажимент, преди да се пристъпи към активирането на заявената услуга.

 

4. Ако искате само да отправите запитване за нашите услуги, изпитвате затруднения да поръчате или желаете да споделите проблем, за който търсите решение, моля използвайте формата за връзка с нас от страница "Контакти".

 

Прочетете още полезна информация за облачните ни услуги в нашия AbsCloud помощник:

Cloud Calculator Abilix Soft