Партньорска програма AbsCloud на Abilix Soft

Партньорска програма АбсКлауд на Абиликс Софт

Партньорска програма AbsCloud
Станете част от нашите надеждни партньори

 

Всеки регистриран партньор на AbsCloud получава възможността да предлага нашите облачни услуги. Участвайки в програмата освен да печелите доволни клиенти, печелите и комисионна. Продавайте директно нашите Cloud услуги и VPS сървърни пакети, разширете портфолиото на предлаганите услуги във Вашия сайт, а обслужването на клиентите оставете на нас.

Всеки участник в партньорската програма AbsCloud получава облачния ни конфигуратор с възможност за пълно персонализиране. Това Ви позволява да интегрирате облачния конфигуратор с всичките му функционалности на Вашия сайт. Така посетителите на сайта Ви ще могат директно да разглеждат, избират и поръчват нашите VPS облачни пакети.

- Получавате професионална консултация от старши системен администратор.

- Съдействие при интегрирането и персонализирането на облачния конфигуратор за Вашия сайт.

- Договор за партньорство с гаранция за коректност.

Персонализирайте своя Клауд конфигуратор с цветовете на вашия сайт

Регистрирайте се като наш партньор и ще получавате % от всяко постъпило плащане от клиент, който Вие сте довели. Комисионната се изчислява и изплаща всеки месец. Основното предимство на участие в партньорската програма AbsCloud е възможността да предлагате на Вашия сайт, ориентирани към бизнеса услуги с високо качество, финансова гаранция и всички други предимства на облачните технологии от Abilix Soft, без аналог в страната.

Включването в партньпрската ни програма е лесно и бързо, не изисква никакви допълнителни инвестиции, освен това вече да имате подходящ сайт или онлайн платформа, на която да поставите облачния конфигуратор. Печелите % комисионна от всяко плащане на клиент, поръчал наша услуга през Вашия сайт. Натрупаните комисионни се изплащат всеки месец.

В партньорската ни програма могат да се включат само юридически лица. Направете заявка за регистрация и ние ще се свържем с Вас при първа възможност, за да уточним съвместната ни работа. Партньорската програма AbsCloud е подходяща за фирми занимаващи се с уеб разработки, софтуерни продукти, ERP и CRM системи, също така за фирми в IT сектора, занимаващи се с изграждане и поддръжка на фирмена IT среда.

Професионалната грижа за всички клиенти остава наша отговорност, а комисионната остава Ваш постоянен доход.

 

Заявете участие в партньорската програма AbsCloud

Име:

Email:

Тел:

Website:

Коментар:

 

 

Станете партньор на Abilix Soft, предлагайте VPS сървъри на Вашия сайт

Прочетете още:

AbsCloud надежден партньор на Вашия бизнес по пътя към успеха.