Личен администратор

Личен системен администратор от abscloud.eu

Личен системен администратор от Абиликс Софт.

Точно така - всеки клиент на abscloud.eu получава личен системен администратор. Обслужването на клиентите ни не приключва с предоставяне на достъп до виртуалния сървър, нито с възможността да се свържат с денонощната ни поддръжка. Грижата за клиентите ни продължава всеки ден.

 

Системния администратор е истински служител на Абиликс Софт, който работи с персонална грижа към Вашия витруален сървър:

- следи безпроблемната работа и физическите показатели на сървъра

- наблюдава за натоварване на мощностите и използваните сървърни ресурси

- следи изпълняваните процеси на сървъра

- следи за потенциални заплахи и хакерски атаки

- реагира бързо, без да се допуска срив в системата

 

Персоналната администрация заедно със системите ни за сигурност и сървърен мониторинг успяват да осигурят за всички клиенти 99,99% безотказна работа на виртуалните сървъри. Така повечето потенциални аварии биват своевременно предотвратявани и отстраняването им не причинява прекъсване, нито влошаване в работата на клиентските сървъри.

 

Администратора може да реагира дори и при най-малки признаци на опити за пробив в сигурността, умишлено претоварване на трафика или целенасочени хакерски атаки към Вашия сървър. Благодарение на възможността за бърза реакция, научаваме всичко преди Вас, и защитаваме сървъра толкова бързобез дори да разберете, че се случва нещо.

 

Като клиент на Абиликс Софт, получавате уникалното право на персонален системен администратор, а заедно с финансовата гаранция за работата на нашите сървъри, си осигурявате не само виртуален сървър с високо качество, но и конкурентно предимство и спокойствие за Вашия бизнес.

 

Прочетете още за предимствата на Abilix Soft: