Референции - препоръки от клиенти, ползващи облачните сървъри на Абиликс Софт

Мнения за виртуалните сървъри на Abilix Soft, препоръки от клиенти

Ardes.bg

Ardes.bg


Ние от ardes.bg, с нашата верига от над 40 собствени и партньорски магазина в цялата страна сме водещ търговец с IT техника в България. Занимаваме се и с разработката на различни софтуерни проекти, включително облачният софтуер за управление на бизнеса във фирми за недвижими имоти Estate+, както и счетоводни системи за фактуриране.
Тази референция се издава на Абиликс Софт ЕООД за това, че екипът им, под ръководството на инж. Александър Минчев извърши анализ на натоварването, оптимизации и плавна миграция към техния клъстър на:

Операциите бяха изпълнени професионално, с нулево прекъсване на работата ни. След като прехвърлиха услугите ни на техен хардуер, от Абиликс Софт предложиха и изпълниха серия допълнителни оптимизации. Всичко това напълно реши всички проблеми с производителността на системите ни.
 

Искаме да им изкажем специална благодарност за грижите, които положиха за най-ценният ни ИТ актив – фирменият сайт http://ardes.bg/. Преди от Абиликс Софт да поемат работата, използвахме услугите на голяма и много рекламирана хостинг компания. Въпреки това, дори през ненатоварените "отпускарски” месеци имахме проблеми с производителността на сайта, включително и прекъсвания на работата.
 

Сега всичко работи, независимо от натоварването. Дори и на 28ми Ноември – т.нар. „Черен Петък", когато множество огромни национални вериги имаха пълен отказ на сайтовете си. През този ден само за 16 часа имахме повече посещения отколкото за предишните три седмици, но сайтът продължи да работи на пълна скорост.

В заключение ние, екипът на Ардес.бг искаме да препоръчаме екипът на Абиликс Софт като надеждно решение за всички проблеми, свързани с надеждното и бързо осигуряване на сървърни услуги.

 

ITT Bulgaria лого

ITT Bulgaria


Издаваме настоящата референция на фирма "Абиликс Софт" ООД, в качеството си на доставчик на облачни услуги и сървърна поддръжка за проектите на  „ИТТ България” EООД.

    Благодарение на екипа на Абиликс Софт, професионалната консултация и бързото съдействие, което оказаха на нашия ИТ отдел,   успяхме да получим защитена фирмена комуникация, независимост от наличния хардуер и да гарантираме отлична свързаност на търговските ни обекти към фирмения облак. 

    Поверявайки на Абиликс Софт важни за компанията сървърни услуги, постигнахме оптимизиране на работата в ИТ отдела, осигурихме бързо, безотказно и безпроблемно функциониране на фирмените ни проекти. Спокойни сме, че данните ни са защитени, можем да разчитаме на надежден архив и резервен ресурс при необходимост. 

    Да работим с партньор като Абиликс Софт ни позволи да съсредоточим повече време и енергия в развитието на нови фирмени проекти. Доволни сме от сървърните услуги на Абиликс Софт за нашите пощи, сайтове и бизнес софтуер. В съвместната ни работа екипът на Абиликс Софт, начело с г-н Минчев, прояви изключителен професионализъм и отдаденост. Комуникацията е бърза и резултатна и винаги реагират в разумни срокове.

    Препоръчваме фирма „Абиликс Софт" ООД, като експерт в областта на сървърната администрация и надежден бизнес партньор,  подходящ за дългосрочна съвместна работа.  

 

Entegra

Entegra


С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечетления от съвместната ни работа с екипа на фирма "Абиликс Софт" ООД за сървърните услуги и професионална поддръжка, които предоставят за проектите на „Ентегра" ООД.

 

Издаваме този документ с благодарност към професионалното отношение и високата компетентност, с които екипа на Абиликс Софт подходи към нашия софтуерен проект N.E.X.T. Разработената от нас система позволява управление на фирмените ресурси в различни сфери на бизнеса.

 

С помощта на Абиликс Софт постигнахме независимост от наличния хардуер за нашите софтуерни проекти. Благодарение на гъвкавото управление на сървърния ресурс може да отговорим на нуждите на нашия софтуер и неговото развитие, без да инвестираме средства в хардуер. Системата ни работи по-бързо и с пълна ефективност, което потвърждават и нашите доволни клиенти. 

 

Препоръчваме фирма „Абиликс Софт" ООД, като коректен бизнес партньор за софтуерни проекти с необходимост от бързина и безотказност.

InterMatrak

Интерматрак


Интерматрак ЕООД е фирма с дългогодишен опит в предлагането на решения за комфортен и здравословен сън на своите клиенти. Издаваме настоящата референция на Абиликс Софт ООД в уверение на това, че използваме техните хостинг услуги с професионална поддръжка за нашия онлайн магазин.

 

Преди да се обърнем за хостинг услуги към Абиликс Софт, получавахме коментари, че сайтовете ни зареждат бавно. В началото не обърнахме внимание, проектите ни бяха на индивидуален сървър и мислихме, че сме взели необходимите мерки за добър онлайн магазин. Коментарите за скоростта продължиха и тогава решихме да вземем мерки. Имахме нужда не само от по-добър хостинг, но и от някой, който да се грижи за него.

 

Откакто преместихме онлайн магазина intermatrak.com на виртуален сървър от Абиликс Софт, сайтът е стабилен, зарежда бързо и няма прекъсвания. Това не се променя, когато имаме активни кампании и повече посетители. Така успяваме да сме постоянно видими за нашите клиенти, а пазаруването за тях да е лесно и приятно. Доволни сме, защото знаем, че с инвестираните средства да привлечем клиент, ще му предложим добро онлайн преживяване в нашите сайтове.

 

Благодарим на Абиликс Софт за професионалното отношение и качеството на услугите и ги препоръчваме като надежден доставчик на Cloud услуги. Работят професионално и спазват всичките си обещания.

 

Smiley Home професионален домоуправител

Професионален домоуправител


В качеството си на управител и краен ползвател на хостинг услуги, издавам настоящата препоръка за работата на Abilix Soft – партньор на група фирми – Смайли хоум, поради следните съображения:
    • Бързина – екипът на Abilix Soft е винаги на разположение по въпроси, свързани с предоставяните услуги и реагира бързо и професионално на всички запитвания.
    • Надеждност -  нивото на сигурност, сравнено с другите доставчици на подобни услуги, е надградено в пъти повече. 
    • Лично отношение – Abilix Soft е един от най-ангажираните партньори, с които групата Смайли Хоум работи и отзивчиво съдейства и по проблеми, извън прекия обхват на използваните услуги!
    • Гъвкавост –  Екипът на Abilix Soft успя да отговори на всички наши потребности, включително да предложи по-добри решения, които да работят за нас.
    • Пак бързина – преди да преминем към хостинг услугите на Abilix Soft, бяхме на мнение, че хостинга за нас няма значение. След преминаване към Abilix Soft осъзнахме, че това изобщо не е така – освен сайтовете ни, всички наши пощи работят със светкавична скорост, което е голямо облекчение за нашия екип. Благодарение на индивидуалното обслужване, можем да се концентрираме предимно върху основните си дейности, с увереност, че поддръжката ни е в опитни и добри ръце.

Unico.bg онлайн магазин лого

UNICO


Издаваме тази референция на фирма "Абиликс Софт" ООД за сървърните услуги и поддръжка, които предоставят за нашия онлайн магазин unico.bg. 

Благодарение на професионалната консултация и персоналното отношение на екипа на Абиликс Софт към нуждите на нашия онлайн проект, успяхме да подобрим значително скоростта на работа на сайта и да оптимизираме разходите си за сървър.

Unico.bg вече работи много по-бързо и без прекъсване, което ни позволява да обслужваме повече потребители на сайта и да печелим повече доволни клиенти.

Услугите на Абиликс Софт ни позволиха гъвкаво управление на параметрите на сървъра, с което можем спокойно, бързо и изгодно да посрещнем развитието на сайта и неговите нужди.

Препоръчваме фирма „Абиликс Софт" ООД, като експерт в сървърните услуги за големи онлайн проекти и отличен бизнес партньор.

 

Photosynthesis

ФотоСинтезис


Верига магазини "ФотоСинтезис" (http://www.photosynthesis.bg/) издава настоящата референция в уверение на това, че поддържаме дългогодишно партньорство с фирма "Абиликс Софт" и сме изключително доволни от съвместната ни работа.

 

През 2007 г. поверихме на екипа на инж. Александър Минчев поддръжката на сървъра, обслужващ нашия онлайн-магазин http://magazin.photosynthesis.bg/. От тогава до 2014г. системата беше поддържана от този екип, на наши сървъри. Електронната ни търговия, комуникацията между офисите и доставчиците ни беше изключително улеснена, всякакви проблеми бяха своевременно отстранявани, а на предложенията за подобрения и промени се реагираше професионално и креативно.

 

През 2014 г. след фатална повреда на сървъра ни, се обърнахме към екипа на инж. Минчев за възстановяване на изгубената ни информация. Благодарение на неговата намеса и акуратното поддържане на архивите ни, в рамките на няколко часа онлайн-магазинът ни, както и по-малките ни сайтове заработиха отново на сървъри на "Абиликс Софт". След този случай предпочетохме да оставим сайтовете си на техните сървъри. Това ни спести не само капиталови разходи за придобиване и поддръжка на собствени сървъри, но и редица допълнителни усложнения и неудобства.

 

Оттогава онлайн-магазинът ни поема безпроблемно увеличаващия се трафик и поръчки независимо от обстоятелствата, а екипът, който в момента разработва новия ни обширен Интернет проект, среща бърза и адекватна реакция при възникващи проблеми, включително при поддръжка на архиви и необходимост от възстановяване на предишни състояния на системата. За нас - водеща верига за фотографска и видео техника, услуги, печат, изложбена и образователна дейност в областта на фото и видеографията - това е от първостепенна важност.

Препоръчваме услугите на фирма "Абиликс Софт" за всякакви, включително и много отговорни, задачи свързани с поддръжка и администрация на сървърни системи.

Елдом Инвест ООД

Елдом Инвест ООД


Тази референция се издава на "Абиликс Софт" ООД с управител инж. Александър Минчев, в уверение на това, че извършиха разработката, внедряването и поддръжката на Информационна система за управление на процесите в отдели "Производство" и "Техническо развитие" на "Елдоминвест" Варна.

 

В ЕлдомИнвест се доверяваме на екипа на инж. Александър Минчев за работата по софтуерната ни система. Основните дейности, свързани с производството и техническото развитие - модули "Производство", "Номенклатури" , "Справки", "Администрация", "Мониторинг" и "Етикети" се реализират с помощта на тяхната система - AbilixSoftERP.

 

От 2005 година досега, г-н Минчев и неговия екип доказаха, че имат необходимите квалификации, за да внедрят, развиват и поддържат информационна система с висока степен на отказоустойчивост, съгласно нашите конкретни изисквания и променящите се нужди. Разчитаме на техния софтуер за каталогизиране и тестване на нашата продукция, за издаване на етикети и гаранционни карти, за най-различни видове справки, за следене на работата на служителите в производството, както и за десетки други дребни задачи.

 

Препоръчваме Абиликс Софт ООД, като коректен и надежден партньор за проектиране, разработка, внедряване и поддръжка на софтуер.

Aquatec

Акватек ЕООД


Референция от фирми Акватек ЕООД и Експрес Гаранцион ООД

Фирма Акватек ЕООД  е с предмет на дейност строителство и оборудване на басейни, СПА центрове, сауни и хидромасажни вани. Експрес Гаранцион ООД е строителна фирма, която освен това работи в сферите  хотелиерство и недвижими имоти.  

 

Тези разнородни дейности с времето са наложили изграждането на многожество различни сайтове (www.exgar.com, www.agora-bg.com, www.aquahotels.com, www.aquatec-bg.com, www.aqua-center.org ...) Всички правени по различно време, с различни технологии, хоствани на различни сървъри, при различни хостинг компании...

 

В началото на тази година решихме, че е крайно време да подредим ползваните услуги и  да прехвърлим всичко в дейта център, където да ни гарантират сигурност на данните,  бекъп на информацията, отказоустойчивост на услугите и системна помощ при нужда.


Избрахме фирма Абиликс Софт ЕООД,  защото са наши партньори от десетки години и сме сигурни в качеството на услугите предлагани от тях, сигурни сме в професионализма на целия екип, сигурни сме в трудолюбието им и отговорността, с която се отнасят към всеки изникнал проблем, сигурни сме в готовността им да съдействат дори за неща, невлизащи  в техните задължения.


Преди да започнем да ползваме техния Data Center, ползвахме софтуера им за управление на съдържанието на Интернет сайт MARKET® WebBuilder . Изключително новаторски за времето си продукт, който издържа тестовете на времето. Сайтът,  разработен на него ( фирменият сайт на фирма Акватек ЕООД), стана толкова компактен и удобен, със стройна организация, пълна и подробна информация, удобно търсене и много други предимства, че 15 години по късно нашите служители все още често да се връщат към него и  ползват информацията публикувана там.
 

По време на миграцията на всичките ни сайтове и на другите услуги, които искахме да изнесем, екипът на Абиликс софт и по-специално неговият управител Александър Минчев, направиха така, че служителите ни почти да не усетят това прехвърляне. От тогава всичко работи безупречно и сме благодарни, че избрахме именно тази фирма за наш доставчик на хостинг услуги.


Препоръчваме Абиликс софт на всеки нуждаещ се от сигурно, надеждно и бързо решение в областта на сървърските  и мрежови услуги.

 

M&BM Express

M&BM Express


Издаваме тази референция на фирма "Абиликс Софт" ООД за сървърните услуги и поддръжка, които предоставят за електронната поща на „МиБМ Експрес” ООД.

 

Според положителните мнения в интернет пространството избрахме фирма "Абиликс Софт" ООД, която напълно покри нашите изисквания. Впечатли ни бързото и професионално  обслужване при първоначалните проблеми при създаване и оживяване на предлаганата от тях услуга. Всяко наше изискване веднага беше приемано и изпълнявано за много кратки срокове. При предишния доставчик нямахме нужните права за наблюдение и диагностика и се налагаше  да трием писма, за да освобождаваме място при сигнал от тяхна страна. Имахме нужда от по-надеждна услуга и по-голяма сигурност. "Абиликс Софт" ООД са създали визия за всички наши изисквания, за което сме им благодарни.

 

Получихме контрол върху всички процеси свързани със служебните пощи. Имаме надежден архив и защита на сървъра. Панела за управление е лесен и интуитивен, а създаването и контрола на адресите се конфигурира лесно, а при нужда от помощ я получаваме бързо.
 

Cintelly

Cintelly


Cintelly е компания, която се развива в областта на дигиталния маркетинг. Иновативният инструмент, който разработихме, позволява да се измерва и анализира клиентската лоялност и активност, както на онлайн търговци, така и на търговци с физически магазини, които имат лоялна клиентска програма. Издаваме тази референция на фирма "Абиликс Софт" ООД за сървърните услуги и администрация, които предоставят за проекта на „Синтели" ООД.  

 

Преди да използваме Cloud сървър на Абиликс Софт имахме затруднения с бързината на нашия проект. Скоростта, с която работеха базите данни не беше задоволителна и търсехме надеждно решение за оптимизиране.  

 

С помощта на Абиликс Софт и професионалното отношение на екипа им, постигнахме отлични резултати. Системата ни работи много по-бързо, без забавяния и прекъсвания, дори при пикови натоварвания. Най-важното за нас е, че клиентите ни от целия свят, оценяват високо не само ползите от платформата Cintelly.com, но и бързината, с която работят услугите ни.

 

Благодарни сме към индивидуалното отношение, високото качество на сървърните услуги и поддръжката на Абиликс Софт. Препоръчваме техните виртуални машини за сложни и отговорни уеб и софтуерни проекти.

 

Никора - мебелна къща

Мебелна къща Никора


Тази референция се издава на фирма "Абиликс Софт" ООД за сървърните услуги и поддръжка, които предоставят за нашия онлайн магазин nikorabg.com. 

 

Искахме онлайн магазина на мебелна къща Никора да работи по-бързо и някой специалист да следи за нежелани проблеми и прекъсвания. Благодарение на персоналното отношение към нашите нужди и професионалния подход на екипа на Абиликс Софт постигнахме желания ефект.
 

Страниците на сайта се зареждат много по-бързо, техните администратори са винаги на разположение и комуникацията с тях е лесна и ползотворна. Поверихме им и други наши уеб проекти, с което успяхме да намалим разходите за хостинг. Онлайн магазинът ни продължава да се развива и става все по-отговорна част от нашия бизнес. Печелим нови доволни клиенти и работим спокойно, без да се притесняваме повече за хостинг и техническа поддръжка.

 

Препоръчваме фирма „Абиликс Софт" ООД, като надежден доставчик на сървърни услуги, с достатъчно компетенция и опит, с които да помогнат на всеки онлайн бизнес.

 

Creative Design

Creative Design


Creative Design е компания за иновативни Интернет решения за бизнеса. Изпълняваме индивидуални уеб проекти и кампании за нашите клиенти. Заедно с оригиналното съдържание и визия, имахме нужда да предложим и качествено техническо изпълнение и поддръжка за нашите проекти.

 

В лицето на „Абиликс Софт" намерихме преди всичко надежден партньор, който стои твърдо зад думите си и чийто действия наистина имат резултат. Г-н Минчев и екипът му показаха нужната компетенция, опит и познания да предложат отлични сървърни услуги. 

 

Виртуалните машини от Абиликс Софт, които ползваме за различни уеб проекти, ни дават нужната бързина, сигурност и гъвкав контрол. Разработката и управлението на нови сайтове и онлайн магазини минава спокойно и сигурно. Получаваме редовен архив, внимание и съдействие при нужда от сървърна администрация и поддръжка. Сайтовете на нашите клиенти работят по-бързо и те го оценяват.

 

Препоръчваме „Абиликс Софт" като доставчик на Cloud услуги с екип от сървърни експерти, на които може да се разчита – надежден партньор за големи и отговорни уеб проекти, който трябва да работят бързо, без да спират и прекъсват.

Rockland Web Design

Рокланд Уеб Дизайн


Александър от Абиликс Софт е много талантлив, отдаден и приятелски настроен специалист - системен администратор. От 2015 г. имаме щастието да се възползваме от неговите услуги, което доведе до значителен растеж на уеб хостинг бизнес модела ни, намиращ се в САЩ.

 

Сървърите, които Абиликс Софт конфигурира и поддържа за нас са структурирани с иновационни и актуални приложения и настройки, които те препоръчват. Всекидневно се извършва и резервно копие на данните на нашия сървър. По този начин нашият екип и клиентите ни са уверяват, че техните сайтове и приложения ще работят 99.9999% от времето.

 

Абиликс Софт ни помага също и да пестим финансови средства. Те следят различни ценови модели на сървъри инстанции и ни представят различни предложения за оптимизация на използваните ресурси и минимизиране на излишните такива - като спират стари, неизползвани сървъри, като премахват излишъка и когато избират резервна машина.

 

В заключение, намираме, че Александър от Абиликс Софт е един много учтив и приятелски настроен човек, който комуникира с нашия екип по точен и ясен начин и прави всичко това леко и приятно за всеки. В света на Интернет Технологиите е приятно да се работи с хора, които са човечни и помагат истински. Точно такъв е и Александър от Абиликс Софт.

 

Надяваме се да работим с Абиликс Софт още дълги години.

 

MKS Spedition & Logistics

MKS ЕООД


С настоящата референция "МКС" ЕООД изразява своята висока оценка за работата на "Абиликс Софт ЕООД" по повод внедряването и текущата поддръжка на софтуерна система за управление на процесите, която обхваща всички основни процеси във фирмената дейност по приемането, анализирането, остойностяването, документирането и изпълнението на запитвания и поръчки от наши клиенти.

 

МКС ЕООД е фирма, предлагаща транспортни, спедиторски и логистични услуги в национално и международно съобщение в комбинации от всички видове транспорт, естеството на които налага работа с много широк кръг местни и чуждестранни клиенти, партньори и подизпълнители.

 

За нуждите на нашата дейност "Абиликс Софт" ООД разработи система за управление на процесите изцяло персонализирана спрямо нашите потребности и изисквания относно модулност, гъвкавост, интергративност, и сигурност на достъпа до системата от всичките ни офиси.

 

Екипът на фирмата доказа своя професионализъм във всеки от етапите на изпълнение на поетите ангажименти по договора. Проявиха нужното внимание и проведоха задълбочени анализи в етапа на проучване, с което гарантираха изготвянето на коректно техническо задание. Разработиха софтуера в срок. Оказаха ни пълно съдействие в етапа на внедряване на системата. Текущата поддръжка е своевременна и качествена. Доказаха конфиденциалност и отговорност спрямо предоставената им вътрешнофирмена информация.

 

Ние от "МКС" ЕООД препоръчваме "Абиликс Софт ООД" като компетентен, надежден и коректен бизнес партньор.

 

Форос

Форос


Настоящата референция се издава на "Абиликс Софт" ООД, представлявана от Александър Минчев, в уверение на това, че фирмата изпълнява съвестно и коректно своите задължения по договори за изграждане и поддръжка на Централизирана информационна система, обслужваща всички служители на Форос НКНИ и интернет сайта на фирмата.

 

Форос работи съвместно с Абиликс от 2008-ма година. Г-н Александър Минчев, заедно със своя екип от висококвалифицирани специалисти внедри цялостна информационна система, която замени множество ръчни операции извършвани до сега от нашите служители. Качеството на базата ни данни с оферти, а и на Интернет сайта ни нарасна значително. След като започнахме системата, ни бе предоставена поддръжка, благодарение на която софтуерът ни се обновяваше, за да отговаря на новите нужди на бизнеса ни, както и на възникващи проблеми. 

Тази референция се издава на Абиликс Софт ООД, за да послужи където е необходимо.