Референции - препоръки от клиенти, ползващи облачните сървъри на Абиликс Софт

Мнения за виртуалните сървъри на Abilix Soft, препоръки от клиенти

Ardes.bg

Ardes.bg


Ние от ardes.bg, с нашата верига от над 40 собствени и партньорски магазина в цялата страна сме водещ търговец с IT техника в България. Занимаваме се и с разработката на различни софтуерни проекти, включително облачният софтуер за управление на бизнеса във фирми за недвижими имоти Estate+, както и счетоводни системи за фактуриране.
Тази референция се издава на Абиликс Софт ЕООД за това, че екипът им, под ръководството на инж. Александър Минчев извърши анализ на натоварването, оптимизации и плавна миграция към техния клъстър на:

Операциите бяха изпълнени професионално, с нулево прекъсване на работата ни. След като прехвърлиха услугите ни на техен хардуер, от Абиликс Софт предложиха и изпълниха серия допълнителни оптимизации. Всичко това напълно реши всички проблеми с производителността на системите ни.
 

Искаме да им изкажем специална благодарност за грижите, които положиха за най-ценният ни ИТ актив – фирменият сайт http://ardes.bg/. Преди от Абиликс Софт да поемат работата, използвахме услугите на голяма и много рекламирана хостинг компания. Въпреки това, дори през ненатоварените "отпускарски” месеци имахме проблеми с производителността на сайта, включително и прекъсвания на работата.
 

Сега всичко работи, независимо от натоварването. Дори и на 28ми Ноември – т.нар. „Черен Петък", когато множество огромни национални вериги имаха пълен отказ на сайтовете си. През този ден само за 16 часа имахме повече посещения отколкото за предишните три седмици, но сайтът продължи да работи на пълна скорост.

В заключение ние, екипът на Ардес.бг искаме да препоръчаме екипът на Абиликс Софт като надеждно решение за всички проблеми, свързани с надеждното и бързо осигуряване на сървърни услуги.

Rockland Web Design

Рокланд Уеб Дизайн


Александър от Абиликс Софт е много талантлив, отдаден и приятелски настроен специалист - системен администратор. От 2015 г. имаме щастието да се възползваме от неговите услуги, което доведе до значителен растеж на уеб хостинг бизнес модела ни, намиращ се в САЩ.

 

Сървърите, които Абиликс Софт конфигурира и поддържа за нас са структурирани с иновационни и актуални приложения и настройки, които те препоръчват. Всекидневно се извършва и резервно копие на данните на нашия сървър. По този начин нашият екип и клиентите ни са уверяват, че техните сайтове и приложения ще работят 99.9999% от времето.

 

Абиликс Софт ни помага също и да пестим финансови средства. Те следят различни ценови модели на сървъри инстанции и ни представят различни предложения за оптимизация на използваните ресурси и минимизиране на излишните такива - като спират стари, неизползвани сървъри, като премахват излишъка и когато избират резервна машина.

 

В заключение, намираме, че Александър от Абиликс Софт е един много учтив и приятелски настроен човек, който комуникира с нашия екип по точен и ясен начин и прави всичко това леко и приятно за всеки. В света на Интернет Технологиите е приятно да се работи с хора, които са човечни и помагат истински. Точно такъв е и Александър от Абиликс Софт.

 

Надяваме се да работим с Абиликс Софт още дълги години.

MKS Spedition & Logistics

MKS ЕООД


С настоящата референция "МКС" ЕООД изразява своята висока оценка за работата на "Абиликс Софт ЕООД" по повод внедряването и текущата поддръжка на софтуерна система за управление на процесите, която обхваща всички основни процеси във фирмената дейност по приемането, анализирането, остойностяването, документирането и изпълнението на запитвания и поръчки от наши клиенти.

 

МКС ЕООД е фирма, предлагаща транспортни, спедиторски и логистични услуги в национално и международно съобщение в комбинации от всички видове транспорт, естеството на които налага работа с много широк кръг местни и чуждестранни клиенти, партньори и подизпълнители.

 

За нуждите на нашата дейност "Абиликс Софт" ООД разработи система за управление на процесите изцяло персонализирана спрямо нашите потребности и изисквания относно модулност, гъвкавост, интергративност, и сигурност на достъпа до системата от всичките ни офиси.

 

Екипът на фирмата доказа своя професионализъм във всеки от етапите на изпълнение на поетите ангажименти по договора. Проявиха нужното внимание и проведоха задълбочени анализи в етапа на проучване, с което гарантираха изготвянето на коректно техническо задание. Разработиха софтуера в срок. Оказаха ни пълно съдействие в етапа на внедряване на системата. Текущата поддръжка е своевременна и качествена. Доказаха конфиденциалност и отговорност спрямо предоставената им вътрешнофирмена информация.

 

Ние от "МКС" ЕООД препоръчваме "Абиликс Софт ООД" като компетентен, надежден и коректен бизнес партньор.

Photosynthesis

ФотоСинтезис


Верига магазини "ФотоСинтезис" (http://www.photosynthesis.bg/) издава настоящата референция в уверение на това, че поддържаме дългогодишно партньорство с фирма "Абиликс Софт" и сме изключително доволни от съвместната ни работа.

 

През 2007 г. поверихме на екипа на инж. Александър Минчев поддръжката на сървъра, обслужващ нашия онлайн-магазин http://magazin.photosynthesis.bg/. Оттогава до 2014г. системата беше поддържана от този екип, на наши сървъри. Електронната ни търговия, комуникацията между офисите и доставчиците ни беше изключително улеснена, всякакви проблеми бяха своевременно отстранявани, а на предложенията за подобрения и промени се реагираше професионално и креативно.

 

През 2014 г. след фатална повреда на сървъра ни, се обърнахме към екипа на инж. Минчев за възстановяване на изгубената ни информация. Благодарение на неговата намеса и акуратното поддържане на архивите ни, в рамките на няколко часа онлайн-магазинът ни, както и по-малките ни сайтове заработиха отново на сървъри на "Абиликс Софт". След този случай предпочетохме да оставим сайтовете си на техните сървъри. Това ни спести не само капиталови разходи за придобиване и поддръжка на собствени сървъри, но и редица допълнителни усложнения и неудобства.

 

Оттогава онлайн-магазинът ни поема безпроблемно увеличаващия се трафик и поръчки независимо от обстоятелствата, а екипът, който в момента разработва новия ни обширен Интернет проект, среща бърза и адекватна реакция при възникващи проблеми, включително при поддръжка на архиви и необходимост от възстановяване на предишни състояния на системата. За нас - водеща верига за фотографска и видео техника, услуги, печат, изложбена и образователна дейност в областта на фото и видеографията - това е от първостепенна важност.

Препоръчваме услугите на фирма "Абиликс Софт" за всякакви, включително и много отговорни, задачи свързани с поддръжка и администрация на сървърни системи.

Елдом Инвест ООД

Елдом Инвест ООД


Тази референция се издава на "Абиликс Софт" ООД с управител инж. Александър Минчев, в уверение на това, че извършиха разработката, внедряването и поддръжката на Информационна система за управление на процесите в отдели "Производство" и "Техническо развитие" на "Елдоминвест" Варна.

 

В ЕлдомИнвест се доверяваме на екипа на инж. Александър Минчев за работата по софтуерната ни система. Основните дейности, свързани с производството и техническото развитие - модули "Производство", "Номенклатури" , "Справки", "Администрация", "Мониторинг" и "Етикети" се реализират с помощта на тяхната система - AbilixSoftERP.

 

От 2005 година досега, г-н Минчев и неговия екип доказаха, че имат необходимите квалификации, за да внедрят, развиват и поддържат информационна система с висока степен на отказоустойчивост, съгласно нашите конкретни изисквания и променящите се нужди. Разчитаме на техния софтуер за каталогизиране и тестване на нашата продукция, за издаване на етикети и гаранционни карти, за най-различни видове справки, за следене на работата на служителите в производството, както и за десетки други дребни задачи.

 

Препоръчваме Абиликс Софт ООД, като коректен и надежден партньор за проектиране, разработка, внедряване и поддръжка на софтуер.

Aquatec

Акватек ЕООД


Референция от фирми Акватек ЕООД и Експрес Гаранцион ООД

Фирма Акватек ЕООД  е с предмет на дейност строителство и оборудване на басейни, СПА центрове, сауни и хидромасажни вани. Експрес Гаранцион ООД е строителна фирма, която освен това работи в сферите  хотелиерство и недвижими имоти.  

 

Тези разнородни дейности с времето са наложили изграждането на многожество различни сайтове (www.exgar.com, www.agora-bg.com, www.aquahotels.com, www.aquatec-bg.com, www.aqua-center.org ...) Всички правени по различно време, с различни технологии, хоствани на различни сървъри, при различни хостинг компании...

 

В началото на тази година решихме, че е крайно време да подредим ползваните услуги и  да прехвърлим всичко в дейта център, където да ни гарантират сигурност на данните,  бекъп на информацията, отказоустойчивост на услугите и системна помощ при нужда.


Избрахме фирма Абиликс Софт ЕООД,  защото са наши партньори от десетки години и сме сигурни в качеството на услугите предлагани от тях, сигурни сме в професионализма на целия екип, сигурни сме в трудолюбието им и отговорността, с която се отнасят към всеки изникнал проблем, сигурни сме в готовността им да съдействат дори за неща, невлизащи  в техните задължения.


Преди да започнем да ползваме техния Data Center, ползвахме софтуера им за управление на съдържанието на Интернет сайт MARKET® WebBuilder . Изключително новаторски за времето си продукт, който издържа тестовете на времето. Сайтът,  разработен на него ( фирменият сайт на фирма Акватек ЕООД), стана толкова компактен и удобен, със стройна организация, пълна и подробна информация, удобно търсене и много други предимства, че 15 години по късно нашите служители все още често да се връщат към него и  ползват информацията публикувана там.
 

По време на миграцията на всичките ни сайтове и на другите услуги, които искахме да изнесем, екипът на Абиликс софт и по-специално неговият управител Александър Минчев, направиха така, че служителите ни почти да не усетят това прехвърляне. От тогава всичко работи безупречно и сме благодарни, че избрахме именно тази фирма за наш доставчик на хостинг услуги.


Препоръчваме Абиликс софт на всеки нуждаещ се от сигурно, надеждно и бързо решение в областта на сървърските  и мрежови услуги.

Форос

Форос


Настоящата референция се издава на "Абиликс Софт" ООД, представлявана от Александър Минчев, в уверение на това, че фирмата изпълнява съвестно и коректно своите задължения по договори за изграждане и поддръжка на Централизирана информационна система, обслужваща всички служители на Форос НКНИ и интернет сайта на фирмата.

 

Форос работи съвместно с Абиликс от 2008-ма година. Г-н Александър Минчев, заедно със своя екип от висококвалифицирани специалисти внедри цялостна информационна система, която замени множество ръчни операции извършвани до сега от нашите служители. Качеството на базата ни данни с оферти, а и на Интернет сайта ни нарасна значително. След като започнахме системата, ни бе предоставена поддръжка, благодарение на която софтуерът ни се обновяваше, за да отговаря на новите нужди на бизнеса ни, както и на възникващи проблеми. 

Тази референция се издава на Абиликс Софт ООД, за да послужи където е необходимо.