Гаранция за безотказност на VPS сървърите и финансова гаранция от Abilix Soft

Гаранция за безотказна работа и сървър без проблеми

Всяка система има множество параметри. Някои от тях могат да се измерят в числа, за други това не е толкова лесно. През годините и с опита ни от множество разнообразни проекти, ние разбрахме, че най-важното не са Мега- и Гигахерците; не са Мега-, Гига- и Терабайтите, нито Кило-, Мега- и Гигабитите. 

Всички тези неща са важни, даже изключително важни. 
Все пак, най-важно е всичко това да работи. Непрекъснато. Денем и Нощем. В работни дни и по празници.
 
Нашата цел  е всичко да работи непрекъснато. Знаем, че това е принципно невъзможно. Затова и сме приели, че сме се справили добре, ако всички системи са работили през поне 99.9% от времето.

Ако сме се справили толкова зле, че някоя услуга е предоставяна в по-малко от 99.5% от времето, ние не таксуваме за въпросния месец. Няма нужда клиентите ни да подават заявка или да изискват отстъпка. За всеки план, който включва нашата гаранция, за всеки инцидент, ние засичаме времето между установяването му (по сигнал на клиента или от система за мониторинг) и решаването му.

Ако някоя наша услуга е работила през по-малко от 99.5% от времето за даден месец, ние не таксуваме за този период!!!

Независимо дали става дума за инцидент, или за "планова профилактика".

 

Как можем да си позволим това? Като подсигурим продължаване на работата си след всякакви аварии. 
Как се подсигуряваме? Чрез пълно резервиране на:

Ако наш клиент, негов служител или трето лице, сдобило се с парола за достъп, изтрие или промени нещо, това не е предмет на нашата гаранция. Но бъдете спокойни, винаги можем да върнем загубените файлове.