Често срещани въпроси за облачните услуги и VPS сървърите

Вашият помощник в света на облачните услуги и виртуални сървъри

 

Не разбирам от сървъри, какво да направя?


Опишете от какво се нуждаете или ни дайте Ваши координати, за да Ви потърсим. Всички наши услуги включват професионална консултация. След стартирането на работата, Вие ще имате личен контакт с пряко отговорния за Вашия сървър колега. Това е много удобно за планови задачи. При спешни случаи всеки от дежурните ще може да Ви помогне.

В Абиликс Софт познаваме клиентите си и се грижим за тях. През цялото време.

 

Как да разбера кой план ще бъде подходящ?


В Абиликс Софт принципът е прост - започнете с най-ниския план, който покрива Вашите изисквания за дисково пространство и памет.  Винаги можете да надградите по-късно. Ако се колебаете - попитайте експерт.  Ние поемаме отговорност за съветите си.

Ако сме сгрешили с препоръката, за период от три месеца ще Ви прехвърлим на по-висок план. За наша сметка.

 

Какво ще се случи след като поръчам?


Наш служител ще се свърже с Вас, за да уговорим детайлите по прехвърлянето или стартирането на проекта Ви. Ще бъдат уточнени техническите подробности, както и лица за контакт. След това във възможно най-кратки срокове услугата Ви ще бъде стартирана.

В Абиликс Софт се грижим за целия процес по миграция или настройка на новите клиенти. За наша сметка.

 

Колко време ще отнеме прехвърлянето?


За нови проекти обикновено предоставяме сървъра за по-малко от 30 минути след потвърждение. Ако се изисква прехвърляне на съществуващ проект, миграцията може да отнеме повече време. При всички положения:

В Абиликс Софт се грижим за целия процес по миграция или настройка на новите клиенти. За наша сметка.

 

Какво ще стане ако не съм доволен?


Ще направим всичко възможно да решим всеки Ваш проблем. Ако все пак нещата не се получават и Вие не сте доволен, ще Ви възстановим заплатената месечна такса.

В Абиликс Софт познаваме клиентите си и се грижим за тях. През цялото време.

 

Какво е IOPS?


IOPS (Input/output operations per second) е една от най-важните метрики за бързината на дисково устройство. Тя показва максималния възможен брой входно-изходни дискови операции за секунда.  В повечето случаи (освен при работа с много големи по размер файлове - например онлайн видео галерия) IOPS е единственият важен измерител. Той показва колко задачи ще завършат дисковете за една секунда. Ако задачите станат повече от IOPS, те се нареждат на опашка (disk queue) и чакат. Чакат и потребителите.

В Абиликс Софт гарантираме минималната дискова производителност. Нещо повече - в огромна част от времето предоставяме и по-висока.

 

Готови сме да отговорим на всичките Ви въпроси относно сървърите.

Пишете ни, сървърните специалисти на Abilix Soft ще се свържат с Вас при първа възможност:

 

Задайте Вашите въпроси

Име:

Email:

Тел:

Коментар: